LaLiga

Chokerende meldinger i spanske medier – skal Agüero trække sig fra fodbold?

I den catalanske radio, Catalunya Ràdio, har de fredag morgen erfaret, at Sergio Kun Aguero muligvis må trække sig fra fodbold.

Agüero kan være tvunget til at indstille sin karriere på grund af sin hjertesygdom. Foto: Ritzau Scanpix

I programmet ‘El Matí’ har Catalunya Ràdio  fredag ​​morgen erfaret, at Sergio Kun Agüero allerede er blevet informeret om, at hans hjertesygdom kan tvinge ham til at trække sig fra fodbold. Det skriver avisen as.com.

Catalunya Ràdio sammenligner hans sag med fodboldspilleren Caroline Graham Hansen (FC Barcelona kvinder, red.), der har bestået nogle kardiologiske tests og snart vil begynde sin genoptræningsproces for at spille igen.

Ifølge Catalunya Ràdio er Agüeros kardiologiske test, som han har gennemgået de seneste par dage, dog noget mere k0mplicerede og ikke forenelige med topfodbold. Selvom det allerede er bevist, at Caroline Graham Hansens arytmi er godartet, giver argentinerens altså flere komplikationer.

Den 33-årige angriber måtte forlade kampen mod Alavés den 30. oktober efter at have oplevet ubehag i brystkassen. Den eneste officielle udtalelse, Barcelona har givet, blev udsendt den 2. november, hvor de skrev:

“Kun Agüero har gennemgået en diagnostisk og terapeutisk procedure af Dr. Josep Brugada. Han er ude i de kommende tre måneder, hvorefter​​behandlingen vil blive evalueret.”

Læs også: Ny krise i Barca: Aguero ude i tre måneder

Agüero vil fortsat blive testet i de kommende måneder, men der er altså en vis pessimisme om hans fremtid som professionel fodboldspiller. 

Sergio Agüero har også fået besøg af de argentinske landsholdslæger, der stiller sig til rådighed, rapporterer as.com.

Download campo.dk’s app og få alle de mest relevante nyheder leveret hurtigt til mobilen! Klik her:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P