Premier League

Solskjær efter tiltrængt sejr: Vi kan ikke gemme os

Manchester United tog en meget tiltrængt sejr lørdag aften, da Tottenham på eget græs blev slået med 0-3. Sejren var dog også en nødvendighed efter sidste weekends forsmædelige 0-5-nederlag til Liverpool, og United-manager Ole Gunnar Solskjær indrømmer, at dagens sejr ikke gør, at de nu har glemt Liverpool-kampen.

Ole Gunnar Solskær købte sig formentlig en smule ro med 0-3-sejren over Tottenham. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United havde ryggen mod muren lørdag aften, men de rødblusede leverede varen mod et lige så hårdt prøvet Tottenham-mandskab.

Inden kampen lød rygterne flere steder, at kampen skulle vindes, hvis Ole Gunnar Solskjær ville beholde sit job som manager i den engelske storklub. Om de rygter er sande, ved formentlig kun bestyrelsen i Manchester United, men faktum er, at normanden med en 0-3-sejr købte sig et lille pusterum.

Læs også: Manchester United slår tilbage mod tandløse Tottenham

Solskjærs rolle som manager i den vaklende storklub blev sat gevaldigt under lup efter sidste weekends 0-5-nederlag til rivalerne fra Liverpool, og selvom der nu for en kort bemærkning er ro på, så forsikrer Solskjær, at sidste weekends kamp endnu ikke er glemt.

– Selvfølgelig er den ikke det. Den vil altid være i historiebøgerne – en af de mørkeste dage. Det er en plet på vores cv, men fodbold bliver så hurtig til historie. Edinson Cavanis og Cristiano Ronaldos erfaring er så vigtig, og den har vi brug for. Vi kan ikke gemme os. Ugen har været hård for alle spillerne, men i sådanne situationer tæller erfaring, lød det efter Tottenham-kampen fra Solskjær.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ole Gunnar Solskjær var langt fra sprudlende i sit interview efter sejren over Tottenham, men han ville trods alt indrømme, at han var tilfreds med, at hans hold ikke tillod så meget som et eneste skud imod eget mål i kampen.

– At vinde 3-0 og holder bolden væk fra eget mål, David [de Gea] havde ikke nogen redninger, det er selvfølgelig tilfredsstillende. Vi har arbejdet hårdt denne uge, og drengene var fantastiske [..] Den her præstation er bygget på hårdt arbejde, disciplin og det at holde bolden fra vores mål. Så vil der blive åbnet rum – specielt når man scorer det første mål, lød det fra Solskjær.

Manchester United har ingenlunde tid til at hvile på laurbærrene. Allerede tirsdag skal de på besøg hos Atalanta i Champions League, mens de næste lørdag tager imod Manchester City hjemme på Old Trafford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P