LaLiga

Barcelona-DNA tilbage – men uden sejr

Barcelona fyrede efter onsdagens nederlag Ronald Koeman, der er erstattet af Sergi på kort sigt. Han bragte det vante tiki-taka tilbage, men sejrene udebliver fortsat.

Depays hug var ikke nok for catalonierne, da Alaves var på besøg. Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix.

Ronald Koemans afsked vækkede glæde hos mange fans af Barcelona, som glædede sig til at se tiki-taka igen. Lørdag aften var debuten for Sergi, der varmer sædet, indtil Barcelona finder en erstatning på trænerposten.

Alaves kom til et halvtomt Camp Nou, hvor kun 37.000 var dukket op for at se fodbold. De fans der var mødt op kunne se Sergi kvittere for tilliden. Der var nemlig bestilt tiki-taka mod Alaves.

Sergi sendte et mandskab på banen, som leverede fremragende pasningsspil og høj boldbesiddelse. Der var bare en enkelt ting som manglede i bestillingen, nemlig en sejr. 80-20 i boldbesiddelse og 700 succesfulde afleveringer var ikke nok til at bryde en kompakt Alaves-defensiv ned.

Et drømmemål fra Memphis Depay tidligt i anden halvleg sendte Barcelona på sejrskurs. Kynismen hos gæsterne blev dog afgørende, da Luis Rioja kort efter afdriblede Ter Stegen og sendte bolden i mål på Alaves’ eneste forsøg mod mål.

Læs også: Agüero forlod Camp Nou i ambulance

Ronald Koemans løsning på en fastlåst kamp ville være en indskiftning af Luuk De Jong og mange indlæg, men Sergi holdt fast i Barcelona-DNAet og undgik de massive buhråb, som var blevet hverdag for Ronald Koeman.

Barcelonas pointmæssige krise fortsætter. De er at finde på niendepladsen i La Liga.

Læs også: Xavis klub med udmelding efter Barca-rygter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P