1 min læsningMæhle-løse Atalanta smider point mod Strygers Udinese

Joakim Mæhle var i Atalantas startopstilling, men kort før kampen mod Atalanta måtte Mæhle vende om og gå hjem under dynen.

1 min læsning
Jens Stryger Larsen blev skiftet ud med et kvarter tilbage, og var således ikke på banen til det udlignende mål. Foto: Gabriele Menis/EPA/Ritzau Scanpix.

Søndag eftermiddag var der linet op til den helt store danskerduel, da Jens Stryger Larsen og Joakim Mæhle skulle spille hver deres venstreback for henholdsvis Udinese og Atalanta. Sidstnævnte måtte desværre melde afbud kort før kampen, fordi han havde influenza.

Mæhle kunne fra sygesengen følge med i hans holdkammeraters dominans af Jens Stryger og Udinese. Atalanta sad på spillet i det meste af kampen. De bragte sig efter en time foran med 1-0 på mål af ukrainske Ruslan Malinovsky, men kort før tid sikrede Udinese sig et enkelt point efter mål af Beto.

Atalanta er ved at blive sat af i toppen af Serie A, hvor både Napoli og AC Milan fortsat er ubesejrede, mens Udinese på 13. pladsen er uden sejr i deres seneste seks kampe.

Læs også: Brendan Rodgers roser sin nye zambianske stjerne: Han minder meget om Vardy

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer