1 min læsningUhre om brændt chance mod Rangers: Skal jeg alle dage score på

Mikael Uhre var helt alene med målmanden men brændte i Europa League-nederlaget til Rangers. Han mener selv, han burde have udnyttet chancen.

1 min læsning
Brøndby IF laver ny strategi for U9-holdet
Foto: REUTERS/Russell Cheyne.

Brøndby brændte flere chancer mod Rangers i 2-0 nederlaget i Glasgow. En af de største misbrugte muligheder stod Mikael Uhre for, da han var alene igennem med målmanden. Det blev en forkølet afslutning, som Uhre normalt ville have scoret på, fortalte han til TV2 Sport efter Europa League-kampen.

– Vi skal score på vores chancer. Jeg havde i hvert fald en selv, som jeg alle dage skal score på. Men sådan er det jo nogle gange, sagde Brøndby-angriberen og fortsatte:

– Jeg hæfter mig mere ved, at jeg rent faktisk kommer frem til chancer og stadig tror på, at målet kan komme, og det skal jeg bare blive ved med. Nogle gange sparker man forbi mål, og det skal man også være stor nok til.

Læs også: Rangers cruisede sikkert forbi Brøndby

Mens Brøndby ikke formåede at score på sine chancer, var Glasgow Rangers anderledes kyniske foran mål, hvilket resulterede i de to mål og nederlaget til Brøndby. Brøndby ligger sidst i sin gruppe med blot et enkelt point for tre kampe.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Læs også: Niels Frederiksen efter nederlag: Vi kan godt være med på dette niveau

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer