1 min læsningThomas Frank om Bruce-kritik: Er det det værd?

Thomas Frank giver nu sit besyv med i debatten, der er kommet i kølvandet på Steve Bruces fyring i Newcastle, hvor den nu tidligere manager følte sig ramt af usaglig kritik. Den hårde kritik rammer også den danske Brentford-manager, forklarer han.

1 min læsning
Brentford-manager bliver også påvirket af kritik. Foto: Reuters/Peter Cziborra

Efter fyringen som manager i Newcastle fortalte Steve Bruce, at han følte sig evig kritiseret uanset resultater og spil. Siden har flere managere deltaget i debatten, og nu lufter Thomas Frank også sin holdning til emnet på Brentford FC’s twitterprofil.

– I moderne tider er det tilsyneladende en del af jobbet, at man skal kritiseres meget. Steve Bruces situation får nogle gange en til at tænke, om det er det værd. Jeg har haft det privilegium at arbejde med gode mennesker – der er op- og nedture, siger den danske manager og fortsætter:

– Der findes ikke ét menneske, der ikke bliver ramt af kritik. Selvfølgelig påvirker det mig nogle gange, men jeg er ret sikker på, at jeg har mine prioriteter i orden ved, at venner og familie er vigtigst. Hvis jeg ikke vil gøre det her, er jeg overbevist om, at jeg vil gøre noget andet.

Læs også: Newcastle-anfører om fyring af Bruce: Vi må kigge indad

Tidligere i dag gav Arsenals manager, Mikel Arteta, også sin holdning til kende, og gav udtryk for en frygt for, at kritikken kan få konsekvenser for talentmassen af fremtidige managere. Det kan du læse mere om herunder.

Læs også: Arteta advarer efter hård medfart til Bruce: Det bliver kun værre

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer