Premier League

Newcastle-anfører om fyring af Bruce: Vi må kigge indad

Steve Bruce blev kort efter det nye ejerskab i Newcastle United fyret som manager i klubben. Nu indrømmer anfører Jamaal Lascelles, at spillernes indsats på banen gjorde det svært for den nu tidligere manager.

Jamaal Lascelles (th, red.) mener, spillerne også må tage sin del af ansvaret for fyringen af Steve Bruce. Foto: Paul ELLIS / AFP

Newcastle United er næstsidst i Premier League, og straks efter annonceringen af det nye saudiarabiske ejerskab af klubben, blev der spekuleret i en fyring af manager Steve Bruce. Onsdag var det en realitet – Steve Bruce var fyret. Klubbens anfører, Jamaal Lascelles, indrømmer nu, at spillerne havde betydning for Bruces afgang. Det skriver Mirror.

– Når vi performer, som vi gør, vil det lægge en masse pres på manageren, siger Lascelles og fortsætter:

– Vi er nødt til at være ansvarlige og også se på os selv, for der kommer et tidspunkt, hvor det er ligegyldigt, hvem der har ansvaret, hvis spillerkollektivet ikke gør det, er det ligegyldigt.

Læs også: Arteta advarer efter hård medfart til Bruce: Det bliver kun værre

Jamaal Lascelles ønsker Steve Bruce samt familie det bedste i fremtiden. Men forklarer også, at der ikke længere findes undskyldninger for ikke at præstere. Foreløbig er Graeme Jones den nye mand i spidsen for Newcastle, og Lascelles melder om stor respekt i truppen for 51-årige Jones.

– I det øjeblik Graeme (Jones, red.) gik ind af døren, fik han stor respekt fra drengene. Han er en fodboldmand, taktisk god. Det er fantastisk. Jeg håber, han kan vende tingene på lørdag, siger anføreren.

Læs også: Steve Bruce taler ud efter Newcastle-afskedigelse

Næste kamp for Newcastle er på udebane mod Crystal Palace lørdag klokken 16.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P