1 min læsningMedie: Thorsteinsson uenig med AGF om forlængelse

Ifølge BT har AGF givet Jon Dagur Thorsteinsson et kontrakttilbud. Men de to parter er uenige, og AGF presser på for at få svar fra profilen.

1 min læsning
AGF's Jon Dagur Thorsteinsson har til tider været flyvende i sin tid i klubben, hvor han er en af profilerne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Jon Dagur Thorsteinssons kontrakt med AGF udløber til sommer næste år, og allerede fra årsskiftet kan islændingen frit forhandle med andre klubber. Det har ifølge BT fået AGF til at fremlægge et tilbud om forlængelse, men klub og spiller kan ikke blive enige.

Læs også: Thorsteinsson efter ’dive’: Jeg håber de fortsætter på de sociale medier

Ifølge mediets oplysninger vil AGF gerne snart have en udmelding, men Thorsteinsson venter ihvertfald en måned, før han bestemmer sig. En forlængelse med AGF er stadig en mulighed, men den 22-årige islandske landsholdsspiller skulle ikke være interesseret i et eventuelt skifte til en anden klub. Hvis Thorsteinsson vælger ikke at forlænge sit ophold i Aarhus, skulle det være, fordi en udenlandsk klub bød sig til.

Læs også: David Nielsen: Mit mandskab sprudler

Indtil videre har Jon Dagur Thorsteinsson været i AGF siden skiftet fra Fulham i sommeren 2019. Offensivspilleren har på nuværende tidspunkt spillet 86 kampe for AGF og scoret 19 mål.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer