Kasper Junker med mål og assist i storsejr

Kasper Junker har fint med succes i sin japanske klub, Urawa Reds. I dag blev det til både mål og assist for den danske angriber, da hans klub vandt 5-1 i J1League.

Kasper Junker forlænger sin kontrakt med Urawa frem til 2024.
Kasper Junker forlænger sin kontrakt med Urawa frem til 2024. Foto: Urawa Red Diamonds.

Kasper Junker har haft fin succes i japansk fodbold siden sit skifte fra norske Bodø/Glimt til Urawa Reds. I aftes scorede den 27-årige danske angriber endnu en gang og krydrede indsatsen med en assist i Urawa Reds storsejr på 5-1 over Kashiwa Reysol.

Assisten kom i det 15. minut, og lige før pause blev Junker så sendt afsted i dybden. Her holdte han sin forsvarsmodstander bag sig og satte køligt bolden i nettet ved den fjerneste stolpe til 4-1. Du kan se målet i twitteropslaget herunder.

I pausen blev Kasper Junker udskiftet, mens landsmanden Alexander Scholz, der skiftede til klubben i sommers fra FC Midtjylland, spillede hele kampen for Urawa Reds.

I alt er det blevet til 15 mål i Kasper Junkers 27 kampe for Urawa Reds, der på nuværende tidspunkt er nummer fire i J1 League.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag