2 min læsningTuchel fortryder ikke: Lukaku og Werner ude i lang tid

Chelsea vandt i aftes 4-0 over Malmø i Champions League. Men selvom både Romelu Lukaku og Timo Werner blev skadet, fortryder manager Thomas Tuchel ikke, han brugte de to angribere.

2 min læsning
Romelu Lukaku starter inde for Chelsea i Premier League, som møder Brighton & Hove Albion
Foto: REUTERS/David Klein

Chelsea vandt sikkert 4-0 over Malmø i Champions League, hvor Chelseas manager, Thomas Tuchel, valgte at starte med både Romelu Lukaku og Timo Werner i offensiven. Begge spillere blev skadet i opgøret og ventes ude i flere kampe, men Tuchel fortryder ikke sit valg af dem til startopstillingen.

– Hvis jeg vidste, hvad der ville ske inden, ville jeg ikke have gjort det. Men hvordan kan man vide det inden?, siger Thomas Tuchel ifølge BT Sport og forklarer om sit valg:

– Det var nødvendigt, at Romelu var på banen. Han startede stærkt. Jeg snakkede med ham om det – om han slæbte rundt på mental træthed. Men han er vores nummer ni og vores reference oppe foran. Og det bedste svar på mental træthed er et mål.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Romelu Lukaku blev skiftet ud med Kai Havertz allerede i det 23. minut, mens Timo Werner måtte gå ud kort før pausen, da han skiftede med Callum Hudson-Odoi. Nu venter der begge offensivspillere en længere pause.

– Det kommer til at tage noget tid for dem begge, og vi har brug for at undersøge mere for at være præcise. Men de er ude i nogle kampe, siger Thomas Tuchel.

Læs også: Andreas Christensen scorede sit første Chelsea-mål i overbevisende sejr

Danske Andreas Christensen var blandt målscorerne i storsejren, og Chelsea befinder sig på andenpladsen i gruppen med tre point op til Juventus på førstepladsen og ligeledes tre point ned til Zenit St. Peterborg på tredjepladsen.

Læs også: Laudrup om Solskjær: Han sidder og puster ud

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer