1 min læsningOfficielt: Schwartz skifter til bunden af 1. division

Ronnie Schwartz fik ingen stor succes i engelske Charlton, og nu skifter angriberen hjem til dansk fodbold og Vendsyssel FF, som ligger i bunden af Nordic Bet Ligaen.

1 min læsning
Ronnie Schwartz (til højre, red.) skifter til Vendsyssel, efter han tidligere på måneden fik ophævet sin kontrakt i Charlton. Foto: Vendsyssel FF - Facebookside

‘Plaffeministeren’. Det kælenavn har klæbet til Ronnie Schwartz, mens han har banket mål ind på stribe for flere klubber gennem karrieren. Men succes’en udeblev i engelske Charlton, og nu vender angriberen tilbage til dansk fodbold. 32-årige Schwartz har skevet under på en kontrakt med Vendsyssel FF, der ligger på en øjeblikkelig 10. plads Nordic Bet Ligaen.

Læs også: Ronnie Schwartz forlader Charlton

I Vendsyssel FF er cheftræner, Henrik Pedersen, meget glad for tilgangen af Schwartz.

– Jeg er sindssyg glad og stolt over, at Ronnie har valgt Vendsyssel. Han er en født målscorer, der kan lave mål ud af ingenting. Han kan skabe chancer selv og er også god til at stå de rigtige steder i boksen, når bolden kommer derind. Udover at være en dygtig målscorer, er han også rigtig god i presspillet og god til at forstå, hvornår presset på modstanderen skal sættes ind, hvilket er rigtig vigtigt i forhold til vores spillestil. Jeg har haft et par gode snakke med Ronnie og er slet ikke i tvivl om, hvor sulten og tændt på projektet han er. Jeg er sikker på, at han bliver en kæmpe gevinst for os, siger Henrik Pedersen til klubbens facebookside.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Ronnie Schwartz har i sin Superliga-karriere scoret 60 mål på 157 kampe. Og der er mulighed for, at han kan score sit første mål for Vendsyssel i Nordic Bet Ligaen, hvis han kommer på banen mod topholdet Helsingør i hjemmekampen søndag klokken 14.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer