1 min læsningBayern-træner smittet med covid-19

Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann var ikke med på bænken i sejren over Benfica i Champions League onsdag. Nu meddeler klubben, at han er blevet smittet med covid-19.

1 min læsning
Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann, var fraværende i kampen mod Benfica på grund af influenza-lignende symptomer. Nu viser det sig at være covid-19. Foto: Christof STACHE / AFP.

Der var en god grund til, at Julian Nagelsmann ikke styrede sine tropper i Bayern Münchens 4-0 sejr over Benfica i Champions League i aftes. Cheftræneren er nemlig blevet smittet med covid-19, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Nagelmann sad ikke på bænken til opgøret, da han havde influenza-lignende symptomer op til. Og til trods for, at han er færdigvaccineret, er han blevet testet positiv for covid-19.

Læs også: Bayern sejrede stort i VAR-drama

Den 34-årige cheftræner rejser ikke med resten af truppen tilbage til München. I stedet skal Nagelmann med et ambulancefly. Efter hjemrejsen venter der ham en selvisoleringsperiode i eget hjem, og han bliver derfor heller ikke klar til hjemmekampen i Bundesligaen mod Hoffenheim på søndag.

Læs også: Tottenham ramt af Covid19 – to unavngivne spillere er smittet

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer