Bayern sejrede stort i VAR-drama

FC Bayern München fik to mål underkendt efter VAR-check, men sejrede alligevel stort ude over Benfica.

Leroy Sané blev den store helt for Bayern München, da han scorede to mål i tyskernes 0-4 sejr ude over Benfica. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Et, to, tre, fire, fem og seks mål. Det var, hvad Bayern München formåede at score i onsdagens Champions League-opgør ude mod Benfica. De første to mål blev bare underkendt efter VAR-check, da først Robert Lewandowskis og siden Thomas Müllers mål ikke stod til at tælle.

Dermed kunne sydtyskerne juble ekstra meget, da Leroy Sané efter 70 minutter bragte Bayern foran for tredje gang. Og denne gang stod målet ved magt. Og så gik det ellers stærkt.

I løbet af de resterende minutter af kampen fik Bayern nemlig gjort det klart, hvorfor man er blandt favoritterne til at tage Champions League-trofæet i denne sæson. 0-4 blev slutresultatet nemlig efter et Benfica-selvmål, et af Lewandowski og endnu et af Sané.

Dermed har de tyske mestre maksimumpoint i Gruppe E. Fem mere end puljens andenplads – nemlig aftenens modstander fra Benfica.

I Frankrig spillede Thomas Delaney fuld tid for Sevilla for første gang, da det blev til 0-0 mod Lille. Dermed er Gruppe G pivåben, hvor Wolfsburg og Lille begge har to point, Sevilla tre og Red Bull Salzburg syv på førstepladsen.