1 min læsningJordi Alba efter kneben sejr: Vi skal lukke vores kampe

FC Barcelona sikrede sig deres første point i Champions League-gruppespillet i 1-0-sejren over Dynamo Kiev. Ifølge Jordi Alba burde Barcelona være bedre til at afgøre deres kampe.

1 min læsning
Jordi Alba havde andensidste fod på bolden i Barcelonas sejr over Dynamo Kiev. Foto: Scanpix/Ritzau.

Jordi Alba lagde op til Gerard Piqués scoring, da FC Barcelona sikrede sig tre point i Champions League-gruppespillet med en kneben 1-0-sejr over gæsterne fra Dynamo Kiev.

Selvom Barcelona løb med sejren, var rutinerede Alba ikke tilfreds med catalanernes indsats efter kampen.

– Vi burde have scoret mere end et mål i første halvleg. I anden halvleg blev Kiev ikke farlige og skabte chancer imod os, men vi spillede ikke godt. Vi skal blive bedre til at lukke vores kampe, når vi er foran. Vi bør være i stand til at bevare intensiteten gennem hele kampen, og det gøres gennem hårdt arbejde og koncentration, fortalte Jordi Alba til Marca.

Læs også: Mourinho med endegyldig Newcastle-melding: Jeg har bestemt mig

Trods Barcelonas sejr i weekenden over Valencia og onsdagens sejr over Dynamo Kiev har Jordi Alba stadig stor respekt for Real Madrid inden weekendens El Clásico-opgør

– Det er en vigtig uge for os. Vores to sejre har gjort, at vi har tanket selvtillid, men det er altid svært at spille mod Real Madrid, ligegyldigt hvilket udgangspunkt man har, sagde den rutinerede back.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer