1 min læsningMourinho med endegyldig Newcastle-melding: Jeg har bestemt mig

José Mourinho slår onsdag aften fast, at han ikke skal til Newcastle United i denne omgang.

1 min læsning
Mou
José Mourinho melder nu klart ud, at han ikke har intentioner om at forlade AS Roma til fordel for det ledige managersæde i Newcastle. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere på dagen meldte Newcastle United ud, at man har stoppet samarbejdet med manager Steve Bruce. Og tidligere har José Mourinho været nævnt som mulig managerkandidat hos klubben, men nu melder hovedperson klart ud omkring disse rygter. Det har nemlig ingen interesse for AS Roma-træneren på nuværende tidspunkt.

– Jeg vil absolut ikke forlade mine drenge. Jeg har bestemt mig. Jeg har en treårig kontrakt, og jeg har ingen intention om at forlade klubben, siger Mourinho ifølge Sky Sport Italia.

Læs også: Mourinho om Newcastle: Følelsesmæssig tilknytning til byen og fansene

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer