2 min læsningLiverpool vandt 3-2 over Atletico – Griezmann blev både helt og skurk!

Der plejer at være god underholdning, når Atletico Madrid møder Liverpool - når Simeone møder Klopp - og når to forskellige spillestile mødes. Tirsdag aften var ingen undtagelse, hvor Liverpool sejrede 3-2.

2 min læsning
Antoinne Griezmann fik rødt kort for at sparke Firmino i hovedet. Men forinden havde han scoret to gange foran hjemmepublikummet. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Juan Medina

Atletico Madrid og Liverpool har haft nogle intense kampe i Champions League de seneste sæsoner, og tirsdagens opgør på Wanda Metropolitano skuffede heller ikke, hvor en af hjemmeholdets store profiler blev både helt og skurk.

Specielt første halvleg blev et stort festfyrværkeri, da Liverpool var de første til at fyre krudtet af.

Allerede efter syv minutters spil scorede Mohamed Salah 1-0. Ligesom i weekenden, hvor egypteren afdriblede et helt Watford forsvar, løb han her udenom spaniernes forsvar og sparkede bolden i mål. Inde i feltet så det ellers ud til, at James Milner satte foden på og dirigerede bolden i mål. På uefa.com står Salah dog som målscorer.

Kun fem minutter senere udbyggede Liverpool føringen på endnu en fantastisk scoring – denne gang en helflugter fra Naby Keita, hvor Atletico Madrid leverede en forfærdelig clearing.

Griezmann i hovedrolle
Og så var det ellers at den hjemvendte søn, Antoine Griezmann indtog hovedrollen. Efter 20 og 34 minutters spil udlignede Griezmann med to flotte scoringer, hvor han blandt ved målet til 1-2 snød hele det engelske forsvar og styrmanden Virgil van Dijk.

I starten af anden halvleg mistede Griezmann dog kortvarigt den kølighed, han havde i første halvleg, og efter at have sparket Liverpools brasilianske angriber Roberto Fimino i hovedet, fik han direkte rødt kort.

10 mand nede fortsatte dramaet for Atletico Madrid, der forærede Liverpool et straffespark. Hjemmeholdets Mario Hermoso nedlagde Diogo Jota i feltet, og efterfølgende scorede Mohamed Salah til 3-2.

Selvom Atletico pressede på og følte sig snydt for et straffespark kort før tid, så blev det Liverpool og Jürgen Klopp, der hev sejren og de tre point.

Mohamed Salah satte sig med aftenens scoring på en ny rekord. Han har nu scoret ni kampe i streg for Liverpool.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer