1 min læsningBenzema roser holdet og Vinicius: Det var fantastisk

Real Madrid havde en tirsdagens opgør på udebane mod Shaktar tabt to kampe i streg. Derfor var den franske angriber, Karim Benzema, lykkelig efter spaniernes 5-0 sejr på udebane.

1 min læsning
Karim Benzema havde de store roser fremme efter 5-0 sejren mod Shaktar på udebane. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Gleb Garanich

Real Madrid sejrede med hele 5-0 på udebane mod Shaktar tirsdag aften.

Spanierne fik gang i målscoringen og dominerede stort set kampen fra start til slut og formåede samtidig at holde nullet. Det skabte stor glæde hos Real Madrids franske angrebsstjerne, Karim Benzema, der selv scorede til slutresultatet 5-0.

– Det var en vigtig kamp, ​​og vi spillede en fantastisk kamp. V​i lavede mange mål, og vi lukkede ikke selv mål ind. Shakhtar er et godt hold, de første 15 minutter lagde de et pres, men så kontrollerede vi derfra, sagde Benzema efter kampen, hvor der også var roser til hovedstadsklubbens unge talent og Benzemas angrebskollega, Vinicius Junior.

– Vinicius er ung, men han fortjener det. Han hjælper meget, og han er en stjerne. Jeg håber, han fortsætter sådan til slutningen af sæsonen, sagde Benzema om brasilianeren, der scorede to mål i kampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer