1 min læsningBenteke ærgrer sig over sen Arsenal-scoring

To tidligere Arsenal-anførere var trænere i aftenens Premier League-opgør, da Arsenal noget heldigt fik reddet 2-2 i land mod gæstende Crystal Palace.

1 min læsning
Benteke scorede selv til 1-1, før holdkammerat Odsonne Edouard bragte Palace foran 2-1. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Crystal Palace lignede vinderholdet i aftenens Premier League-kamp, før Arsenal dybt inde i overtiden fik det udlignende mål til kampens slutresultat 2-2. Den mistede føring ærgrer Christian Benteke sig meget over.

– Det er endnu et skuffende resultat for os. I sådan en kamp her hvor vi fører, der må vi ikke spille uafgjort. Vi skal have alle tre point med hjem. Koncentrationen svigter, men der er også mange følelser. Vi fører, vi spiller på udebane. Det er en hård kamp, og vi er trætte. Der er mange forskellige årsager, siger Benteke til klubbens hjemmeside.

Men selvom belgieren måske har en forklaring på, hvordan gæsterne smed føringen, skal det ikke blive en sovepude.

– Jeg synes ikke, at det skal være en undskyldning, for det er ikke første gang, vi har smidt point. Jeg tror, vi lærer af vores fejl, selvom det er på den hårde made. Vi spiller, som træneren gerne vil have. Men for at vinde i Premier League skal vi være mere nådesløse og stoppe med at lukke de sene mål ind.

Det er tredje gang i sæsonen, at Crystal Palace har lukket afgørende mål ind i de døende minutter. Patrick Vieiras tropper har blot tabt to kampe men har i løbet af sæsonen spillet hele fem kampe uafgjort og ligger derfor nummer 14 i tabellen.

Læs også: Arsenal reddede et point og lidt af æren mod Crystal Palace

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer