1 min læsningArsenal reddede et point og lidt af æren mod Crystal Palace

Med en scoring dybt inde i overtiden reddede Arsenal et point efter en kamp, hvor The Gunners ellers mistede taget om kampen mod Crystal Palace.

1 min læsning
Alexandre Lacazette afgjorde kampen til 2-2 mod Crystal Palace dybt inde i overtiden. Foto: Ritzau Scanpix REUTERS/ Hannah Mckay

Crystal Palace gæstede mandag aften Arsenal og Emirates Stadium i lokalopgøret i London, og Crystal Palace fik drillet Arsenal godt og grundigt.

Arsenal førte med 1-0 ved pausen og alt så godt ud for hjemmeholdets fans. Pierre-Emerick Aubameyang bragte favoritterne fra Arsenal foran efter blot otte minutters spil, men derfra blev det aldrig rigtig til den Arsenal-dominans, man havde regnet med.

I spidsen for Crystal Palace stod Arsenal-legenden Patrick Vieira, og den høje manager må have sagt de rigtig ting i pausen.

I anden halvleg vendte Crystal Palace tingene helt på hovedet i takt med sjusket Arsenal spil. Først ved Christian Bentekes udligning til 1-1, hvor Arsenal tabte bolden på et dumt tidspunkt midt på banen, og efterfølgende ved Odsonne Edouards føringsmål til 2-1, hvor forsvaret hos hjemmeholdet var alt for passivt.

Kort før tid havde Arsenal skud på overliggeren, og dybt inde i overtiden sikrede Alexandre Lacazette så Arsenal det ene point. Kampen ender 2-2, og med det ene point holder Arsenal lokalrivalerne fra Crystal Palace bag sig.

Med 2-2 resultatet ligger ’The Gunners’ på 12. pladsen med 11 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer