2 min læsningNiels F. om europæisk modstander: Kender kun træneren

Brøndbys Niels Frederiksen har endnu ikke haft tid til at nærstudere klubbens kommende modstander i Europa League, Rangers, men træneren forsikrer, at han og holdet nok skal være klar torsdag aften.

2 min læsning
Niels Frederiksen begynder først for alvor at kigge på Brøndbys kommende modstander i morgen tirsdag. Foto: Bo Amstrup/ Ritzau Scanpix

Brøndby har dårligt nået at få armene ned efter gårsdagens sene 3-2 sejr over bundholdet fra Vejle, inden en ny kamp venter i horisonten.

Torsdag aften gæster de danske mestre legendariske Ibrox i Glasgow, og trods få dage til kickoff, har opgøret fyldt meget lidt hos Frederiksen og hans trænerteam. Det erkendte han blankt efter mandagens lette træningspas på den københavnske vestegn.

– Så langt er vi ikke nået endnu. Ikke så meget som én eneste tanke har jeg haft på det opgør endnu, siger han til campo.dk, og tilføjer.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

– Det skal selvfølgelig nok komme. Jeg sætter mig ned med vores analytiker senere i dag (mandag, red.) og i morgen. Her får jeg lidt at vide om skotterne og forsøger at danne mig et overblik, og så træffer jeg mine beslutninger ud fra det.

– Ellers kender jeg ikke en skid til dem, rent ud sagt. Jeg kender deres træner. Ikke personligt altså, men jeg ved hvem han er. Ellers er kendskabet til Rangers ikke ret stort her dagen efter vores kamp mod Vejle, forklarer Niels Frederiksen.

Det er Liverpool-legenden, Steven Gerrard, Niels Frederiksen taler om, når han siger, han kender Rangers FC’s træner. Foto: Ritzau Scanpix REUTERS/ David W Cerny

Efter to spillerunder er både Rangers og Brøndby fortsat på jagt efter deres første sejr i gruppespillet. Gruppens øvrige hold tæller franske Lyon og tjekkiske Sparta Prag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer