1 min læsningUtilfredshed i Roma-lejr: Hvorfor ikke bare vente med at fløjte?

Henrik Mkhitaryan blev nedlagt i feltet af Juventus-målmand Wojciech Szczesny, riposten trillede over til Tammy Abraham, der sikkert sendte bolden i nettet. Der var bare et problem for Roma, dommeren havde fløjtet for straffespark.

1 min læsning
Mourinho var meget glad for spillernes præstation mod Juventus. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix.

I søndagens topopgør i Serie A var der stort drama, efter dommeren undlod at bruge fordelsreglen, da Roma fik straffespark. Tammy Abraham fik sekundet efter kendelsen bolden i mål, men da dommeren allerede havde dømt straffespark, blev målet annulleret. At Roma så efterfølgende brændte straffesparket og tabte kampen 1-0 udbyggede bare den tragikomiske fortælling.

– Hvorfor ventede han ikke til situationen var færdig? Med offside venter de fem-otte sekunder, så hvorfor kan man ikke gøre det med straffespark? Spørger en frustreret Henrik Mkhitaryan i et interview med DAZN efter kampen.

Armenerens træner, José Mourinho virkede efter kampen til at være lige så frustreret over kampens udfald, men han nægtede at kommentere på straffesparkssituationen. Mourinho husker nok de mange gange, han har brændt nallerne ved at kommentere på dommerpræstationer.

– Jeg ser det måske anderledes end andre, men jeg ser, at det hold som havde fortjent at vinde ender med at tabe kampen. Straffesparket vil jeg ikke kommentere på. Jeg har ikke alt information og har ikke set alle replays. Jeg vil isolere mig selv fra den situation og fokusere på mit holds præstation, siger Mourinho til DAZN efter kampen.

Hvad Mourinho reelt mener om situationen, finder vi nok aldrig ud af. Roma ligger efter aftenens kamp på fjerdepladsen i Serie A, mens Juventus er kravlet op på en syvendeplads.

Læs også: Juventus nærmer sig toppen med sejr over Mourinhos Roma

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer