1 min læsningMålscorer om Odey: Jeg ved ikke hvad han laver i Randers

Lejesvenden fra Genk Stephen Odey scorede søndag igen for Randers. At han overhovedet er i det kronjyske vækker undren hos Vito Mistrati.

1 min læsning
Stephen Odey og Randers fik vendt et truende nederlag til en 2-1 sejr, da de besøgte OB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Matchvinderen i søndagens opgør mellem Randers og OB Vito Mistrati har mange rosende ord til holdets angriber Stephen Odey.

– Jeg ved ikke hvad han laver i Randers for at være helt ærlig, for han er jo helt vanvittigt god. Han er skolet i Afrika, og nogle gange ser man, at de ikke er så teknisk gode. Man skulle tro han havde været i Barcelona, han har helt styr på det tekniske og træffer alle de rigtige beslutninger. Jeg forstår ikke helt, at han er endt her, siger Mistrati til Canal 9.

Odey er hentet ind på en lejeaftale fra belgiske Genk, og Randers har sikret sig en købsoption på ham, så de har en chance for at hente ham, hvilket Mistrati håber de gør.

– Du kan godt regne med, at hvis han får en chance, så putter han den i kassen. Jeg håber da, at vi kan købe ham, men jeg tænker at han er dyr, siger matchvinderen.

Randers var bagud 1-0 i kampen mod OB, men Thomas Thomasberg hævede stemmen i pausen, og i anden halvleg formåede de gæstende randrusianere at lave comeback og vende truende nederlag til en 1-2-sejr.

Læs også: Randers-helt: Thomasberg svinede os til

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer