2 min læsningKent Nielsen forlænger i Silkeborg IF

Silkeborg IF og Kent Nielsen er blevet enige om en ny kontrakt. Den danske europamester fortsætter som cheftræner i klubben frem til sommeren 2024.

2 min læsning
Kent Nielsen står på sidelinjen for Silkeborg IF frem til 2024. Foto: Frank Cilius/ Ritzau Scanpix

Kent Nielsen tiltrådte som ny cheftræner i Silkeborg IF i juni 2019 på en treårig aftale, som altså stod til udløb næste sommer. Men allerede nu er parterne altså blevet enige om at fortsætte det gode samarbejde i yderligere to år.

– Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Silkeborg IF. Jeg har sagt flere gange, at vi er et godt match, og det underbygger resultaterne da også – men jeg vil også gerne fastslå, at vi er meget ærgerrige efter at konstant gøre det endnu bedre og sætte overliggeren endnu højere. Det føler jeg stadig, at der er potentiale til at gøre i Silkeborg IF, og det er jeg sulten efter at bevise, lyder det fra den 59-årige cheftræner ifølge en pressemeddelelse.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Den mangeårige direktør i Silkeborg IF har ansat mange trænere gennem tiderne, og her er det et unikt match, siger han.

– Kent Nielsen har været og er en helt afgørende faktor for de gode resultater, som vi har skabt i en efterhånden lang periode, og vi har stor tiltro til, at vi med Kent i spidsen kan fortsætte de positive takter. Ikke nok med, at vi har realiseret et fornemt antal point på kontoen – vores spillestil er også meget attraktiv for både spillere og publikum, så det har været en vigtig prioritet for os at forlænge aftalen, og vi er selvsagt meget glade for at fortsætte samarbejdet, siger adm. direktør Kent Madsen.

Kent Nielsen har vundet det danske mesterskab med AaB i 13/14 sæsonen, hvor han også vandt Sydbank Pokalen med dem, og så er han kåret til Årets træner i Danmark to gange.

Silkeborg har fået en flot start på sæsonen og ligger lige nu på en femteplads i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer