3F Superligaen

Helenius om depression – overvejede at køre ind i noget for at få hjælp

Nicklas Helenius havde en svær tid i karrieren i Aston Villa, hvor han fik en depression. Angriberen har tidligere fortalt om den svære tid, og mandag aften afslørede han i et ærligt interview med TV 3 SPORT’s program Offside, hvor presset han var i sin tid i Aston Villa.

Nicklas Helenius jubler over en scoring for Silkeborg. Nu har han fundet spilleglæden igen. Foto: Frank Cilius/ Ritzau Scanpix.

Der hviler et kæmpe pres på professionelle fodboldspillere indimellem, og det kan være svært at komme til nogle af de større klubber i udlandet. Det har angriberen, Nicklas Helenius, også måttet sande.

Efter nogle succesrige sæsoner som topscorer i AaB i 2012 og 2013 skiftede den hurtige nordjyde til Aston Villa, hvor karrieren endte med at være alt andet end en succes.

Nicklas Helenius blev på et tidspunkt syg efter at have spist noget dårlig mad, hvorefter han taber syv-otte kilo på få dage. Efterfølgende fandt han ud af, at han dengang var smittet med en Campylobacterinfektion, og episoden blev starten på en presset tid, hvor hele tilværelsen en dag ramlede sammen.

Efter at være kommet en anelse ovenpå, stod Helenius til at skulle udlejes for at få spilletid. Men en dag på managerens kontor blev en forfærdelig oplevelse, der fremkaldte en depression hos nordjyden.

– Dagen startede med at min kone ringede og sagde, at hun var gravid. Så kom jeg efterfølgende ind på managerens kontor, der sagde, at det var en god ide at leje mig ud. Så skal vi ud og træne, og en af vores angribere brækker så benet. Derefter bliver jeg kaldt ind igen og får at vide, at jeg ikke kan blive lejet ud alligevel. Og så ringer min kone og siger, at hun er gravid med tvillinger. Der ramlede det hele, og der gik jeg helt ned, forklarer Helenius ærligt i interviewet.  

– Jeg kan huske på vejen hjem i bilen, der tænker jeg, at jeg skal have hjælp. Jeg sidder endda i bilen og tænker, om jeg skal køre ind i et eller andet for at få hjælp, forklarede Helenius i programmet.

Nicklas Helenius afslørede også i programmet, at han også havde muligheder for at komme til Sporting og Celtic i den tid, hvor han bombede mål ind for AaB.

Du kan se hele programmet Offside på Viaplay her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P