1 min læsningAncelotti om Champions League: Spillerne ved godt, hvor vigtig den her kamp er

Real Madrid skal tirsdag forsøge at komme tilbage til sejre i Champions League, når de spiller på udebane mod Shaktar. Senest tabte Real Madrid på pinlig vis hjemme mod Sheriff Tiraspol.

1 min læsning
Carlo Ancelotti forklarer, at Real Madrid udemærket ved, hvor vigtig kampen mod Shaktar i Champions League er
Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, forsikrer, at spillerne godt ved, hvor vigtig tirsdagens kamp er. Foto: Ritzau Scanpix / Sergei SUPINSKY / AFP

Real Madrid stod bag den største overraskelse i den seneste runde af Champions League.

De tabte nemlig på pinlig manér med 1-2 til Sheriff fra Moldova på hjemmebanen Bernabeu, og med en nuværende tredjeplads i gruppe D er der pres på spanierne. Og det er de helt klar over, siger cheftræner, Carlo Ancelotti.

– Spillerne er kommet tilbage fra landskampspause og er kampklar. Det er kun Eden Hazard, der har haft et mindre problem. Vi har skuffet i vores seneste to kampe, og det er vi klar til at lave om på.

– Holdet er helt klar til den her kamp. Alle ved udmærket godt, hvor vigtig kampen er.

Med Eden Hazard ude af Champions League-opgøret tirsdag, og med søndagens El Clasico mod FC Barcelona rundt hjørnet blev Ancelotti også forholdt det på tirsdagens pressemøde.

– Han arbejder på et mindre problem. Det er ikke en skade, men det skyldes noget overbelastning, så jeg regner med, at han er klar mod Barcelona eller Osasuna.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer