1 min læsningSteve Bruce fortsætter indtil han hører andet

De nye ejere i Newcastle fik en drømmestart, da det kun tog 107 sekunder, før Newcastle havde bragt sig foran i kampen mod Tottenham. Men gæsterne fra Nordlondon endte med at vende kampen på hovedet, og kunne tage alle tre point med hjem til London.

1 min læsning
Jonjo Shelvey gjorde comeback for Newcastle, men havde blot fem minutter på banen før han modtog et rødt kort. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Newcastle har fået nye ejere, hvilket har fået rygterne til at svirre om fremtiden i klubben for Steve Bruce. Flere medier har skrevet, at det er et spørgsmål om tid, før manageren er udskiftet. Det tager hovedpersonen selv dog ikke så nært.

– Jeg vil fortsætte, så godt jeg kan, indtil jeg hører andet. Hvis ikke jeg hører andet, så kommer jeg også på arbejde i morgen og forbereder næste weekends kamp, siger Steve Bruce til BBC Sport.

Og kampen søndag eftermiddag har uden tvivl bare sat større pres på manageren, da Tottenham fik lov at løbe igennem Newcastles forsvar.

– Vi gjorde ikke nok rent defensivt, vi skal bare forsvare bedre. I dag forsøgte vi at være lidt mere offensive, men så snart vi åbnede op, var der plads til Tottenham.

– De skulle ikke gøre meget for at score mod os. Det var lidt for nemt for dem. Vi bliver nødt til at arbejde på at forbedre det. Vi prustede og prustede hele eftermiddagen, fordi de er et godt hold, siger Bruce.

Steve Bruce og Newcastle har blot tre point og ligger fortsat under nedrykningsstregen. Derfor virker en fyring af Steve Bruce heller ikke helt usandsynligt.

Læs også: Lynscoring ikke nok for Newcastles nye ejere

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer