2 min læsningMichael Laudrup kåret som Danmarks største sportsnavn nogensinde

Michael vandt lørdag aften prisen som 'den største af de største', da han ved et DR show blev kåret som Danmarks største sportsnavn nogensinde.

2 min læsning
Michael Laudrup modtager prisen lørdag aften i DR's koncerthus. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fredag aften var Danmarks Idrætsforbund vært ved et stort sportsshow i anledning af forbundets 125 års jubilæum.

Ved showet, der blev vist på DR1, kårede man danmarkshistoriens 125 største sportsstjerner, hvilket kulminerede med en kåring af den største af de største.

Vinderen af den kåring blev Michael Laudrup.

Danmarks Idrætsforbund og flere sportsredaktører fra de største af landets medier havde nomineret de otte største atleter, inden det så til slut var seernes tur til at afgøre vinderen. Her vandt Michael Laudrup foran mange prominente navne.

– Det er med blandede følelser, at jeg står her. På den ene side er jeg fantastisk stolt over at have fået prisen, og folk der har stemt på mig. På den anden side synes jeg ikke, at man kan lave det her til en konkurrence.

Klik på et af linksene – så kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play og få alle nyheder leveret til mobilen hver dag!

Også Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, var med til showet, hvor han fra scenen hyldede de mange sportsfolk, der hver dag kæmper for at opnå succes.

– Det er nemt og gratis at sige, at man gerne vil være verdens bedste til noget – også til en sportsgren. Men det er anderledes besværligt at lykkedes med det. Det kræver så utroligt meget.

Kasper Hjulmand med sin tale. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Michael Laudrup modtager prisen som ‘Den største af de største’. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer