2 min læsningJess Thorup: Jeg er aldrig tilfreds med uafgjort

SønderjyskE satte søndag aften en kæp i hjulet hos de gæstende københavnere, som måtte nøjes med 1-1.

2 min læsning
To gange i kampen skulle VAR tages i brug, hvilket resulterede i FCKs straffespark kort før tid. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

I Haderslev havde FCK alle muligheder for selv at afgøre kampen, da Jonas Wind kort før tid stod med et straffespark, men da han sparkede langt over mål, endte kampen også med et uafgjort resultat, hvilket ikke hujer cheftræner Jess Thorup.

– Jeg er aldrig tilfreds med uafgjort. Vi stod ikke godt nok rent defensivt, vi gav alt for mange muligheder væk. Vi spiller godt rundt om SønderjyskE, men formår ikke at spille os frem til nogle chancer i første halvleg. Vi kommer så efter det i anden halvleg. Jeg er selvfølgelig skuffet over ikke at få alle tre point, sagde han efter kampen til TV3+.

Thorup måtte i kampen se bort fra midtbaneparret Rasmus Falk og Carlos Zeca, og derfor var sammensætningen på midtbanen lidt uprøvet.

– Lukas Lerager og Isak Bergman gør det fornuftigt, det er en ny konstellation, som skal finde deres vej gennem spillet. Der er mange relationer, som vi skal udvikle. Det er sådan, det er lige nu, vi har de spillere vi har, det er det jeg skal fokusere på, at de får de vanvittigt vigtige minutter, som kan hjælpe os senere på sæsonen. Men igen relationer kommer over tid, siger Thorup.

FCK har nu spillet uafgjort med både Viborg og SønderjyskE og kan siges at have ramt en dal rent formmæssigt, men Jess Thorup vil kun kigge fremad.

– Jeg vil ikke snakke om momentum, vi er lige kommet tilbage fra landskampspause og har en vigtig uge foran os. Torsdag er det tredje gruppekamp, og søndag er der derby mod Brøndby. Så vi har en kæmpe uge foran os, siger Thorup.

FCK tager torsdag imod PAOK i Parken, mens de søndag kan følge S-togets B-linje til Brøndby Stadion.

Læs mere: F.C. København taber point mod SønderjyskE

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer