1 min læsningEverton glipper mulighed for top tre i chancefattig kamp

Med en sejr i opgøret mod West Ham kunne Everton have bragt sig op i den helt sjove ende af Premier League. Sådan skulle det dog ikke gå, da The Hammers gæstede Goodison Park.

1 min læsning
Ogbonna var manden bag, da West Ham trak en vigtig sejr med hjem fra Goodison Park. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

I søndagens Premier League-opgør mellem Everton og West Ham havde hjemmeholdet mulighed for at bringe sig op på samme pointtal som Manchester City, mens gæsterne havde brug for en sejr for at holde sig til i kampen om europæiske pladser.

Chancerne hang ikke på træerne i opgøret, da begge mandskabers offensiv havde svært ved at finde nøglen til de solide forsvar. Og kampens eneste scoring kom da heller ikke i åbent spil.

Et kvarter før tid kom forløsningen på en kedelig kamp, da Angelo Ogbonna ved et hjørnespark kunne heade bolden ind i venstre side af målet til kampens slutresultat 1-0.

Kampens to hold ligger nu side om side lige udenfor de europæiske pladser. West Ham på sjettepladsen og Everton på syvendepladsen.

Læs også: Steve Bruces søn: Manglen på respekt har været utrolig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer