1 min læsningSteve Bruces søn: Manglen på respekt har været utrolig

Steve Bruce står søndag aften i spidsen som træner for en klub for 1000. gang. Hos sønnen er det dog ikke det flotte jubilæum som fylder.

1 min læsning
Steve Bruce kan søndag aften fejre et flot jubilæum, når han står i spidsen for et hold som manager for 1000. gang. Hans tid i Newcastle har dog været præget af mangel på respekt, mener sønnen Alex. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle United-manager Steve Bruce står søndag aften i spidsen i sin kamp nummer 1000 som manager, når Tottenham gæster St James’ Park.
Siden klubben blev købt af de nye saudiarabiske ejere har der dog floreret rygter om, at han snart er fortid i den nordengelske klub.

En periode, der har været særdeles hård for Bruce-familien. Det afslører sønnen Alex Bruce i et interview med BBC Radio 5.

– Det har været hårdt. Jeg vil ikke sidde her og lyve. Det har været rigtig hårdt at være vidne til al den kritik, siger Alex Bruce, der desuden mener, at hans far i hele sin Newcastle-tid er blevet behandlet unfair.

– Siden han overtog jobbet, har manglen på respekt, der har været udvist, når man tænker på, at det er hans kamp nummer 1000, været helt utrolig.

Læs også: Nu starter rygterne: Newcastle har Haaland på blokken

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer