1 min læsningDynamisk Barca-duo sænker Valencia

Ansu Fati og Memphis Depay spillede hovedrollerne for FC Barcelona, da de i Agüeros debut besejrede Valencia.

1 min læsning
Ansu Fati fik under en time på banen, men nåede allerede i første halvleg at trække et straffe og score et mål. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

På et Camp Nou med masser af tomme sæder kunne de fremmødte tilskuere opleve to mandskaber, der kom blæsende ud af starthullerne. Fem minutter var alt Valencia skulle bruge, før de havde bragt sig foran på mål af Jose Gaya. Men lykken varede kort for Valencia, der blev udklasseret af Barcelonas to offensive profiler Memphis Depay og Ansu Fati.

Efter et kvarter samarbejdede de to spillere med en fræk et-to-kombination på kanten af feltet, hvor Fati efter kombinationen sendte bolden i det lange hjørne til det udlignende mål efter den fine Depay-assist. Og efter 40 minutter havde de to byttet roller, da Ansu Fati tiltvang sig et straffespark, som Depay kunne drøne op i krogen, uden at hans landsmand Jasper Cillesen havde nogen chance for at redde bolden.

Anden halvleg blev en opvisning i boldtrilleri, hvor de klassiske Barcelona-dyder fik lov at træde frem. Valencia fik i sidste tredjedel af kampen sat pres på Ter Stegens mål, men ind ville bolden ikke. Fem minutter før tid kunne indskiftede Coutinho med en inderside reelt lukke kampen. Umiddelbart efter den afgørende scoring fik Sergio Agüero sin debut, og mere blev det ikke til i kampen.

Med 3-1 sejren overhaler Koemans mandskab Valencia i tabellen, fem point bag førerholdet Real Sociedad.

Læs også: Benzema en uge inden El Clásico: Stadig den største kamp

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer