1 min læsningBenzema en uge inden El Clásico: Stadig den største kamp

Om præcis en uge afvikles sæsonens første El Clásico på Camp Nou, og Karim Benzema ser allerede nu frem mod opgøret.

1 min læsning
Benzema
Karim Benzema anser stadig opgørene mellem Real Madrid og FC Barcelona som verdens største. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Karim Benzema er brandvarm for Real Madrid i denne sæson, hvor han på nuværende tidspunkt allerede har tegnet sig for ni scoringer og syv assists i otte LaLiga-kampe.

Om en uge venter det historiske El Clásico-opgør så, når kongeklubben skal en tur til Camp Nou og møde FC Barcelona. Et opgør, som den brandvarme franskmand anser som verdens største.

– For mig er det stadig det samme. Det forbliver den bedste kamp, der findes inden for fodbold. Det handler ikke om de spillere, der er der, hvem der er smuttet og hvem, der kommer til. Real Madrid imod Barcelona er historisk. Navnene skifter, tidligere var det Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto’o. Real Madrid imod Barcelona vil altid være Real Madrid imod Barcelona, siger den franske angriber i et interview med ESPN.

Og til trods for at FC Barcelona for tiden er skidt kørende, møder de evige rivaler fortsat stor respekt fra Benzema.

– Der er aldrig et godt øjeblik til at spille imod dem. Et hold som Barcelona og ethvert andet tophold kan spille en dårlig kamp og derefter slå tilbage. Det er en kamp, som vi ikke må tage let på, selv hvis de ikke har spillet så godt indtil videre.

Læs også: Zidane: Han skal vinde Ballon d’Or

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer