1 min læsningArteta: Takket være Wenger blev vi trænere

Mandag skal Patrick Vieira for første gang møde sit gamle mandskab, når Crystal Palace gæster Emirates Stadium.

1 min læsning
Patrick Vieira bar anførerbindet i Arsenals storhedstid, nu vender han tilbage til Nordlondon som manager. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

To tidligere Arsenal-anførere tørner sammen mandag aften, når Patrick Vieira og Crystal Palace gæster Emirates Stadium. Ifølge Arsenals spanske manager er det takket være Arsene Wenger, at de blev trænere.

– Vi blev alle guidet til at tænke på fodbold på en bestemt måde. Han tændte en træner-ild i os, ikke bare i mig og Patrick, men også hos mange andre, siger Arteta til Independent.

Andre spillere som Thierry Henry, Tony Adams og Sol Campbell har også taget trænergerningen til sig efter deres karrierestop. Det er desuden vigtigt for Arteta, at Vieira får en god modtagelse når han i morgen aften gæster Emirates.

– Han er en Arsenal-legende, og jeg håber, at han får den modtagelse som han har fortjent, efter alt han har gjort for klubben. Han var anfører i klubbens mest succesfulde periode i mange år, og det bliver fedt at få ham på besøg, siger Arteta til Arsenals hjemmeside.

Vieira har fået en blandet start på sin tid som Crystal Palace-manager med en 3-0 sejr over Tottenham og blot syv point i lige så mange kampe. Holdet indtager en 14. plads, og kan med sejr i mandagens kamp overhale netop Arsenal.

Læs også: Vieira distancerer sig fra Daniel Eks forsøg på at købe Arsenal

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer