1 min læsningSolskjær til Rashford: Nu skal du måske prioritere din fodbold

Marcus Rashford har allerede skabt mange resultater som fodboldspiller, og ved siden af de mange sejre på grønsværen har Rashford også kæmpet en politisk kamp for børns vilkår i England. Men det behøver ikke fylde mere, rådgiver manager Ole Gunnar Solskjær om.

1 min læsning
Marcus Rashford må gerne begynde at fokusere mere på fodbolden siger Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær
Marcus Rashford skal fokusere mere på sin fodboldkarriere igen, siger Ole Gunnar Solskjær. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Jon Super

Marcus Rashford er tilbage i Manchester Uniteds trup til weekenden, og det har været længe ventet hos Manchester Uniteds mange fans og hos manager, Ole Gunnar Solskjær, der begynder at mærke presset for bedre resultater.

Rashford, der også var med i den engelske landsholdslejr ved sommerens EM, har været skadet i sæsonstarten af Premier League, og nu skal der for alvor fokus på fodbolden, siger kantspillerens manager, der også hentyder til de mange ting, Rashford har haft fokus på udenfor banen.

– Marcus har gjort nogle helt fantastisk ting, men nu er det måske tid til at prioritere fodbolden, siger Solskjær til BBC før weekendens kamp med henvisning til den kampagne Rashford står bag, hvor han arbejder for at få bedre vilkår for skolebørn i England.

Rashford nærmer sig 300 kampe for Manchester United og er en profil for The Red Devils har været ude med en skulderskade.  

– Han ved, at vi forlanger meget af ham, men vi vil også give ham tid til at komme tilbage, til det han var, og det han kan blive, siger manageren.

Læs også: Rashford tilbage i United-truppen mod Leicester

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer