1 min læsningScholes med besked til bestyrelsen: Giv Ole Gunnar en hel sæson

Der er allerede en del snak om Ole Gunnar Solskjær som manager i Manchester United. Et par skuffende resultater i starten af sæsonen har fået snakken til at køre. Scholes har dog en klar besked alle kritikere.

1 min læsning
Paul Scholes opfordrer bestyrelsen i Manchester United til at give Ole Gunnar ro. Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Ole Gunnar Solskjær har allerede kort inde i sæsonen fået en del kritik fra omverden.

Det stjernespækkede Manchester United-hold har blandt andet tabt til Young Boys i Champions League, og også i Premier League har holdet skuffet med nederlag til Aston Villa samt uafgjort mod Everton – begge kampe på hjemmebane.

Paul Scholes mener dog, at Manchester United bestyrelse skal give Ole Gunnar mere tid og opbakning.

– Jeg mener, at Ole Gunnar Solskjær fortjener at få en chance. Hvis du ser på de sidste tre-fire år, så var det jo chokerende, før han kom. Det har taget to-tre år at genopbygge truppen, og nu har han brikkerne til at få hele puslespillet til at gå op, siger Scholes ifølge The Mirror.

– Jeg mener, at han skal have mindst en sæson til at vise, at han kan vinde trofæer.

Manchester United skal i weekenden spille mod Leciester på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer