1 min læsningGode Lukaku-nyheder: Tuchel har ham med i weekenden mod Brentford

Romelu Lukaku måtte sidste weekend rejse hjem fra Belgiens landsholdslejr med en overbelastning og har været tvivlsom til weekenden kamp mod Brentford. Men belgieren er klar efter et succesfuld træningspas.

1 min læsning
Lukaku er klar for Chelsea til kampen mod Brentford i Premier League
Lukaku er klar for Chelsea til weekendens kamp mod Brentford efter at have gennemført et fuldt træningspas. Foto: Ritzau Scanpix REUTERS/ Massimo Pinca

Chelsea FC er den næste af Premier League’s store mandskaber til at prøve kræfter med Brentford og danske Thomas Frank. Og til opgaven råder Thomas Tuchel over Lukaku, der ellers har været meldt tvivlsom.

Det skriver Evening Standard, der beretter, at Lukaku har gennemført et fuld træningspas forud for weekenden.

Den 28-årige angriber, der kom til Chelsea i sommer fra italienske Inter, har indtil nu scoret tre mål i Premier League samt et enkelt mål i Champions League, og han er naturligvis en vigtig brik for sidste års Champions League vindere.

Også Reece James var med i dagens træning ovenpå sin ankelskade.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer