1 min læsningBartomeu i modangreb: Jeg gjorde alt for at Messi ikke forlod Barca

Den meget kritiserede ex-præsident i FC Barcelona, Joseph Bartomeu, går nu til modangreb. I den spanske avis Marca forklarer han, at han aldrig ville have ladet Lionel Messi gå.

1 min læsning
Lionel Messi i aktion for Argentina
Lionel Messi skulle være blevet i Barcelona, mener tidligere præsident Josep Bartomeu. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/ Agustin Marcarian

Der er godt gang i ordkrigen på ledelsesgangene i FC Barcelona.

Den nye præsident, Joan Laporta, har kritiseret den tidligere ledelse, og forud for den kommende generalforsamling i FC Barcelona, har den tidligere præsident og bestyrelse fået en stor del af skylden for klubbens skrantende økonomi og sportslige succes.

Det får nu tidligere præsident, Josep Bartomeu, til at hvæsse kløerne.

Han kritiserer blandt andet beslutningen om, at Barcelona i sommer lod Lionel Messi skifte til Paris Saint-Germain.

– I sommer lod de Leo Messi gå. Det virker for mig som en dårlig beslutning. Som præsident ønskede jeg ikke, at Messi skulle forlade Barcelona, og jeg gjorde alt jeg kunne, for at Leo ikke forlod klubben, siger Bartomeu ifølge Marca.com.

Bartomeu, der også under sit regime ansatte den kritiserede cheftræner, Ronald Koeman, udtaler sig også om hollænderens indsats på sidelinjen.

– Han er dygtig, men man skal være tålmodig, så der kan bygges et hold uden den bedste spiller i verden. Der er mange unge talenter lige nu.

Læs også: Agüero blev overrasket over Messis transfer

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer