1 min læsningBrøndbys Greve: Større pres på mig i Randers end her

Mathias Greve mener ikke, der er et større pres på ham efter skiftet til Brøndby. Tværtimod følte midtbanespilleren større pres i sin tidligere klub Randers.

1 min læsning
Mathias Greve (i midten bagerst, red.) følte et større pres, da han spillede i Randers end i sin nye klub Brøndby. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Mathias Greve skiftede i sommers fra Randers FC til mestrene fra Brøndby IF. Men selvom Brøndby er en større klub med flere fans, mener den 26-årige Greve, at presset var størst i Randers, skriver bold.dk.

Forklaringen skal ligge i, at Mathias Greve ikke følte, han var slået igennem som spiller, da han i sin tid skiftede til Randers fra OB. Det var derfor spørgsmålet, om han kunne slå igennem for alvor, der udgjorde presset på midtbanespilleren.

– Jeg synes jo egentligt, at presset for mig som fodboldspiller var større i Randers, end det er her. Jeg vidste, da jeg tog fra OB til Randers, at tingene ikke 100 procent var lykkedes for mig endnu, siger Greve og fortsætter:

– Så jeg stod i en situation, hvor nu skulle det være, hvis jeg skulle noget med min fodbold og slå for alvor igennem. Så det pres, der lå for at få det gennembrud, det var egentlig det største pres, jeg har følt i min karriere indtil videre.

Læs også: Niels Frederiksen om Brøndbys effektivitet: Vi skal ramme målet

Mathias Greve, der siden sommerskiftet fra Randers har været coronasmittet og derfor ude af truppen i tre kampe, har spillet ni superligakampe for Brøndby. Derudover er det blevet til spilletid i tre kampe fordelt på Champions League-kvalifikationen, Europa League og Sydbank Pokalen.

Brøndby og Greve møder i næste kamp Vejle Boldklub, der ligger sidst i Superligaen. Kampen spilles søndag klokken 16.00.

Læs også: Brøndby IF topper seertallene i Superligaen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer