Pernille Harder matchvinder da Chelsea nedlagde Juventus i Champions League

Pernille Harder og Chelsea FC var onsdag aften på besøg hos Juventus i Champions League, og den danske angriber blev matchvinder i en kamp, der havde tre danskere på banen fra start. Chelsea vandt med 2-1 og ligger nummer to i gruppe A efter Wolfsburg.

Pernille Harder blev matchvinder for Chelsea FC onsdag aften, da de besejrede Juventus med 2-1 i Champions League. Foto: Ritzau Scanpix / Marco BERTORELLO / AFP

Danske Pernille Harder stjal overskrifterne da Juventus og Chelsea onsdag aften spillede anden gruppespilskamp i Champions League på Juventus Stadium i Torino.

Den danske landsholdsanfører scorede i anden halvleg til slutresultatet 2-1, efter at hun flere gange i løbet af kampen havde nærgående forsøg. Det er tredje kamp i streg, Pernille Harder scorer for Chelsea, og hun har nu scoret i fem af de seneste seks kampe for englænderne.

Chelseas føringsmål til 1-0 efter 30 minutter blev udlignet kort efter af Juventus, og i anden halvleg var det så englænderne der sad mest på kampen frem til Harders matchvindende scoring.

For Juventus spillede danske Matilde Lundorf og Sofie Junge-Pedersen. Sidstnævnte måtte forlade banen kort før tid med en skade.

Pernille Harder var efter kampen onsdag aften tophistorie på Sky Sports nyhedswebsite.