1 min læsningNewcastle har succesrig sportsdirektør på radaren – stod bag Mbappé salg

Den engelske Premier League klub, Newcastle, har fået nye ejere og er blevet udstyret med et helt andet transferbudget. Til at stå i spidsen for det er en af fransk fodbolds mest succesrige sportsdirektører på radaren.

1 min læsning
Kylian Mbappé blev solgt fra AS Monaco til Paris Saint-Germain og bag salget stod Luis Campos
Bag Kylian Mbappés salg til PSG stod den portugisiske sportsdirektør Luis Campos. Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Den portugisiske sportsdirektør Luis Campo bliver rygtet til Newcastle United.

Det er der i øvrigt mange spillere og trænere, der gør lige nu. Men denne mand er ikke hvem som helst. Campos skulle være i spil til jobbet som sportsdirektør og dermed blive forvalter af et af de forventeligt største transferbudgetter i verden.

Det skriver Sky Sports om portugiseren, der for alvor har gjort karriere i den bedste franske liga.

Kun to klubber har udover Paris Saint-Germain vundet det franske mesterskab i de seneste ni sæsoner, og begge gange har Luis Campos været involveret som sportsdirektør i henholdsvis AS Monaco og OSC Lille.

Campos, der kom til fransk fodbold i 2013 efter at have arbejdet med sin ven José Mourinho i Real Madrid, har desuden været med til at finde og udvikle spillere som Kylian Mbappe, Fabinho, Thomas Lemar, Bernardo Silva og Anthony Martial samt spillerne Nicolas Pepe og Gabriel, som han solgte til Arsenal med stor profit.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer