1 min læsningDrogba hjemsøger stadig Arsene Wenger

I en velgørenhedskamp mellem Marseille Legends og Team UNICEF viste Didier Drogba, at han stadig har overtaget på den franske professor, Arsene Wenger.

1 min læsning
Der var et lille mismatch på banen, da Drogba stod overfor tidligere basketballspiller Tony Parker. Foto: Nicolas Tucat/AFP/Ritzau Scanpix.

Et hold af Marseille legender med Drogba i angrebet mødte onsdag aften et Team UNICEF-hold med navne som, Eric Abidal, Esteban Cambiasso og Patrick Kluivert på banen og Arsené Wenger på bænken.

Didier Drogba gjorde mange gange det onde ved den franske træner, da de mødtes i Londonopgøret Chelsea-Arsenal. I det interne opgør nettede ivorianeren 15 gange i 16 opgør, og den flotte statistik blev udbygget hertil aften.

Wengers mandskab fik en tidlig 2-1 føring, men med et hattrick fra Drogba kunne Marseille bringe sig foran 7-4 med kort tid tilbage.

I et forsøg på at redde kampen måtte Wenger bruge en alternativ taktik. Han satte 16 mand på banen, men det gav ikke pote, og det franske hold kunne således trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Nedenfor kan du se de to holds startopstillinger

Læs også: Dårlig vane – derfor tyggede Alex Ferguson tyggegummi i så mange år

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer