1 min læsningAtletico-spiller: Jeg kan nå Mbappé og Haalands niveau

Det unge portugisiske stjernefrø Joao Felix mener selv, at han kan komme på niveau med Mbappé og Haaland.

1 min læsning
Joao Felix har været i kamp med det portugisiske landshold i de seneste dage. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix.

Joao Felix kom i sommeren 2019 til Atletico Madrid fra Benfica og blev her udråbt som afløseren for Antoine Griezmann. Det har dog ikke været en flyvende start på karrieren i Madrid, hvor det blot er blevet til 13 mål og 7 assists i to sæsoner.

I et interview med TNT Sports Brasil bliver han spurgt, om han kan konkurrere med Mbappé og Haaland om pladsen som verdens bedste, når Messi engang er færdig med at spille.

– Det kan jeg. Jeg har endnu ikke nået mit topniveau. I de sidste par sæsoner har jeg været skadesplaget og ikke haft en hel sæson uden skader. Når det sker, tror jeg, at jeg kan kæmpe med om den position, siger Felix til TNT Sports Brasil bragt af AS.

Atletico Madrid ligger på andenpladsen i La Liga, de er á point med bysbørnene fra Real Madrid som indtager førstepladsen.

Læs også: Simeone forsøgte at lokke Messi til Atlético

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer