1 min læsningStåle om landstrænerjob: Jeg slider med det

Det går godt for Norge, der i aftes vandt over Montenegro i VM-kvalifikationen. Men trods succes er det ikke let at være landstræner, forklarer Ståle Solbakken.

1 min læsning
Norge og Ståle Solbakken kan selv afgøre, om holdet skal med til VM for første gang i 24 år. Foto: EPA/Erdem Sahin

Med en 2-0 sejr over Montenegro i aftes kan Norge med sejre i gruppens sidste to kampe kvalificere sig til VM i Qatar næste år. Og selvom det går ret godt som landstræner for Norge, fortæller Ståle Solbakken ifølge bold.dk, at det ikke er let at overgå fra klubtræner til landstræner.

– Det er ikke synd for mig. Men jeg må sige, at dette er ganske anderledes end at være klubtræner. Det er det faktisk. Jeg slider lidt med det. Det skal jeg være ærlig at sige. Jeg slider lidt med det, siger han på pressemødet ovenpå den norske sejr og fortsætter:

– I morgen kunne jeg have taget spillerne ind, hvis det havde gået skidt. Så kunne jeg have gennemgået det stille og roligt med dem og vidst, at der var kamp igen torsdag eller lørdag. Det er forskellen fra at se dem om fire-fem uger.

Solbakkens tropper ligger på en nuværende andenplads med to point op til Holland i toppen. Som nævnt kan nordmændene selv afgøre sin VM-skæbne med sejre i de sidste to kampe mod Letland hjemme og Holland ude. Lykkedes det Norge at kvalificere sig, vil det være første gang i 24 år.

Læs også: Norsk helt: Længe siden jeg har fået så meget gåsehud

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer