1 min læsningØstrig hårdt ramt af skader mod Danmark

I aften kan Danmark sikre sig kvalifikation til VM med en sejr over Østrig. Samtidig skal Østrig vinde for at holde liv i et spinkelt håb. Men østrigerne kommer til Parken med et hav af skader.

1 min læsning
Landstræner Kasper Hjulmand forudser et stærkt østrigsk landshold i Parken i aften - uanset skader. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det er gået forrygende for Danmark i kvalifikationen, og i aften kan Hjulmands tropper sætte det afgørende stød ind overfor gruppens andre hold, da en sejr over Østrig, kvalificerer det danske landshold til VM næste år. Modstanderen Østrig har også brug for de tre point, men landstræner Franco Foda møder op med et skadesramt hold, skriver Ritzau.

Det er i front, Østrig er hårdest ramt, da man både mangler Marko Arnautovic (Bologna, red.) og Sasa Kalajdzic (Stuttgart, red.). Men den er faktisk gal i alle kæder for østrigerne.

På midtbanen mangler man Xaver Schlager (Wolfsburg, red.), Julian Baumgartlinger (Leverkusen, red.), Valentino Lazaro (Benfic, red.) samt Christoph Baumgartner (Hoffenheim, red.). Og i forsvaret er det den foretrukne højreback Stefan Lainer fra Mönchengladbach, der er ude af opgøret.

Danmarks landstræner bruger dog ikke meget tid på at glæde sig over afbudene og er sikker på, at østrigerne stadig kommer til at stille med et slagkraftigt hold i aftenens kamp.

– Jeg tror ikke, det har så stor betydning. Selvfølgelig kender vi de spillere, der er skadede, men de har stadig mange gode spillere på hele holdet, og de kan stille op med 11 spillere på et højt niveau. De skal nok stille stærkt op, siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Østrig skal vinde kampen for at kunne kvalificere sig, så jeg forventer, at vi møder et meget stærkt hold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer