3F Superligaen

Positivt årsregnskab hos FC Midtjylland

FC Midtjylland kan i dag præsentere et overskud på 25,3 millioner kroner. Et årsregnskab, som de er jævnt godt tilfredse med i de midtjyske kredse.

Superliga FC Midtjylland årsregnskab
Der venter FC Midtjylland en stor opgave, når formstærke Røde Stjerne kommer på besøg i Europa League på torsdag. Foto: Scanpix/Ritzau.

Hele 25,3 millioner i overskud efter skat. Det flotte regnskab kunne FC Midtjyllands bestyrelse, anført af bestyrelsesformanden Rasmus Ankersen, i dag fremlægge.

Han ser særligt tilbage på en gunstig sæson med klubbens første optræden i Champions League.

– I FC Midtjylland husker vi først og fremmest 20/21-sæsonen for klubbens første kvalifikation til Champions League-gruppespillet nogensinde. Desværre fik vi ikke muligheden for at dele oplevelsen med vores fans på stadion, men det ændrer ikke ved, at det var en milepæl i FC Midtjyllands historie, siger bestyrelsesformand Rasmus Ankersen til FCM.dk.

Læs også: Schmeichel om Østrig-kampen: Det er en kæmpe finale for os

Rasmus Ankersen forklarer tilmed, at det er lykkes klubben at foretage en kapitaludvidelse på 125 millioner kroner, der skal være med til at finansiere en udbyggelse MCH Arena, mens den skal styrke træningsfaciliteterne i Ikast:

– Kapitaludvidelsen har gjort os i stand til at lave nogle afgørende investeringer, som på sigt vil give muligheden for markant forøgede kommercielle indtægter og nogle træningsfaciliteter, der unægtelig vil gøre FC Midtjylland mere attraktiv for topspillere og toptalenter, fortæller bestyrelsesformanden på begejstret vis.

Læs også: Kim Milton om Mbappés sejrsmål: I mine øjne var der offside

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P