1 min læsningEmil Nielsen tilbage på træningsbanen hos Lyngby

Lyngbys offensive profil Emil Nielsen har ikke været i truppen i de seneste kampe efter en overbelastningsskade, nu er han til gengæld tilbage på træningsbanen.

1 min læsning
Lyngby forsøger i denne sæson at spille sig tilbage i Superligaen. De ligger på en andenplads i NordicBet-ligaen. Foto: Stempelquist.

Emil Nielsen blev i sommer opereret for lyskebrok og vendte relativt hurtigt tilbage til banen. Efter et par kampe kunne han dog mærke, at han havde overbelastet arret fra operationen. Den 27-årige Lyngby-spiller har derfor siddet udenfor i holdets seneste kampe.

– Min status er nu, at jeg er begyndt at træne med igen, så jeg er heldigvis på vej tilbage. Vi passer stadig på og er i gang med at finde en balance, hvor jeg er med, men ikke overbelaster det igen, lyder det fra Lyngby-angriberen.

Lyngby har samtidig måtte undvære en anden angriber, da Christian ‘Greko’ Jakobsen er ude med en hælskade. Der er endnu ingen udsigt til en retur for den tidligere SønderjyskE- og Brøndby-spiller, som måske først er tilbage i det nye år.

Læs også: Lyngby sejrede i tæt opgør på Monjasa Park

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer