1 min læsningSerie A åbner snart helt op for tilskuere

Rundt om i Europa er det blevet hverdag med masser af tilskuere på stadions efter en lang periode med coronarestriktioner. Således åbner de italienske myndigheder nu op for 75 procent åbningskapacitet i Serie A. Om cirka 15 dage forventer man at åbne helt op.

1 min læsning
Snart kan der komme flere tilskuere som disse Inter-fans ind at se kampe i Serie A. Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini.

Efter landsholdspausen lader Serie A-klubberne tilskuere fylde 75 procent af stadionkapaciteten. Indenfor cirka 15 dage lukker myndighederne helt op. Tallet er lige nu på 50 procent. Det skriver Football Italia.

– Beslutningen er taget. Kapaciteten vil være 75 procent på åbne stadions og 60 procent i lukkede arenaer. Jeg håber, at vi om cirka 15 dage kan nå 100 procent, siger den italienske vicesportsminister, Valentina Vezzali.

De italienske fodboldfans skal dog stadig være i besiddelse af et gyldigt coronapas for at kunne komme ind og se fodbold i Serie A.

Læs også: Forsikringsselskab har købt AGF-kamp og vil fylde stadion

Læs også: Formand for Parken: Kapacitetsforøgelse er ikke rentabelt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer