International Fodbold

Luis Enrique: Gavi er en spiller med stor personlighed

Spanien vandt 2-1 onsdag aften i Nations League semifinalen mod Italien. Efter kampen roste Luis Enrique midtbanespilleren, Gavi, og kaldte ham et ’fysisk vidunder’.

Gavi fik mange roser af sin landstræner, Luis Enrique, efter sejren mod Italien i Nations League
Gavi har en stor karriere i vente, hvis man skal tro den spanske landstræner, Luis Enrique. Foto: Ritzau Scanpix / Alessandro Garofalo

Spanien stod først og fremmest for en fornem præstation men også en lidt overraskende sejr på udebane mod Italien onsdag aften.

Spanierne, der vandt med 2-1, havde Gavi i startopstillingen, og efter kampen var landstræner, Luis Enrique, meget imponeret over sin kun 17-årige midtbanespiller.

– Det var Gavis første kamp, men vi kender ham. Det er unormalt, at han spiller sådan. Han er en spiller med stor personlighed, misundelsesværdig fysik og han passer ind i vores spillestil. Vi kan se, at det er nutidens hold – ikke fremtiden, sagde Enrique efter kampen.

Gavi har allerede fået debut for sin klub FC Barcelona og spillede i sidste weekends nederlag mod Atletico Madrid, og hvis man skal tro landstræneren, venter der en stor karriere for Gavi.  

– Han giver os mod, personlighed, og han er et fysisk vidunder. Han har sit idol i Marco Verrati, og han har spillet fantastisk. Han har den kvalitet og personlighed, der er nødvendig for at spille på dette niveau, siger Enrique på pressemødet efter kampen mod Italien.

I aften spilles anden semifinale af Nations League, når Belgien møder Frankrig. Kampen kan ses på 6’eren og discovery+ fra klokken 20.00.

Du kan hver dag får det fulde tv-overblik på campo.dk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P