1 min læsningLuis Enrique: Gavi er en spiller med stor personlighed

Spanien vandt 2-1 onsdag aften i Nations League semifinalen mod Italien. Efter kampen roste Luis Enrique midtbanespilleren, Gavi, og kaldte ham et ’fysisk vidunder’.

1 min læsning
Gavi fik mange roser af sin landstræner, Luis Enrique, efter sejren mod Italien i Nations League
Gavi har en stor karriere i vente, hvis man skal tro den spanske landstræner, Luis Enrique. Foto: Ritzau Scanpix / Alessandro Garofalo

Spanien stod først og fremmest for en fornem præstation men også en lidt overraskende sejr på udebane mod Italien onsdag aften.

Spanierne, der vandt med 2-1, havde Gavi i startopstillingen, og efter kampen var landstræner, Luis Enrique, meget imponeret over sin kun 17-årige midtbanespiller.

– Det var Gavis første kamp, men vi kender ham. Det er unormalt, at han spiller sådan. Han er en spiller med stor personlighed, misundelsesværdig fysik og han passer ind i vores spillestil. Vi kan se, at det er nutidens hold – ikke fremtiden, sagde Enrique efter kampen.

Gavi har allerede fået debut for sin klub FC Barcelona og spillede i sidste weekends nederlag mod Atletico Madrid, og hvis man skal tro landstræneren, venter der en stor karriere for Gavi.  

– Han giver os mod, personlighed, og han er et fysisk vidunder. Han har sit idol i Marco Verrati, og han har spillet fantastisk. Han har den kvalitet og personlighed, der er nødvendig for at spille på dette niveau, siger Enrique på pressemødet efter kampen mod Italien.

I aften spilles anden semifinale af Nations League, når Belgien møder Frankrig. Kampen kan ses på 6’eren og discovery+ fra klokken 20.00.

Du kan hver dag får det fulde tv-overblik på campo.dk

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer