International Fodbold

Fransk comeback i anden halvleg sikrede finaleplads

De to stærke landshold Belgien og Frankrig mødte hinanden i den anden Nations League-semifinale. Det blev et dramatisk opgør med to vidt forskellige halvlege.

Frankrigs A-landshold
Mbappe fejrer sin scoring på straffespark. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Torsdag aften spillede Belgien og Frankrig den anden semifinale i UEFA Nations League. Det skulle blive et opgør med to vidt forskellige halvlege.

Belgien spillede en suveræn første halvleg, hvor man skabte flest chancer og fortjent kunne gå til pause med en føring på 2-0, hvor Yannick Carrasco og Romelu Lukaku scorede de belgiske mål.

Anden halvleg skulle dog blive et helt andet opgør, for det franske landshold var ikke klar til at tage hjem allerede.

Lidt over et kvarter inde i anden halvleg fik Karim Benzema reduceret til 2-1 og blot syv minutter senere scorede Kylian Mbappé til 2-2. Knap 25 minutter inde i anden halvleg var stillingen pludselig lige igen.

Derefter blev opgøret igen en mere lige affære, men i det 87. minut dukkede Lukaku igen op og lignede den belgiske helt. Jublen varede dog kort, da VAR-systemet omstødte målet til en offside-kendelse.

Ondt blev værre for Belgien, da AC Milans Theo Hernandez i det 90. minut scorede det franske sejrsmål og blev opgørets helt store helt.

Dermed møder Frankrig det spanske landshold i UEFA Nations League-finalen.