2 min læsningUdlejede Nicolas Madsen: Den hollandske liga et godt skridt på vejen

21-årige Nicolas Madsen blev på transfervinduets sidste dag udlejet fra FC Midtjylland til hollandske Heerenveen. Lejemålet var en nødvendighed for at give den unge fynbo kontinuerlig spilletid.

2 min læsning
Nicolas Madsen er udlejet til SC Heerenveen for resten af sæsonen. Foto: SC Heerenveen

Det er ikke ualmindeligt, at en spiller bliver udlejet fra den hollandske liga til Superligaen, men den anden vej omkring er et mere sjældent syn.

Det er ikke desto mindre virkeligheden for den unge midtbanespiller, Nicolas Madsen, der på transfervinduets sidste dag blev udlejet fra FC Midtjylland til hollandske Heerenveen. I modsætning til i FC Midtjylland var der nemlig bedre udsigt til spilletid i den hollandske traditionsklub.

– Jeg skulle have noget fast og kontinuerlig spilletid hver weekend for at blive ved med at udvikle mig som fodboldspiller, så derfor var det det rigtige for mig at tage til Heerenveen. Den hollandske liga passer mig rigtigt godt, og jeg føler, at det er det bedste sted at udvikle mine spidskompetencer, fortæller Nicolas Madsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

I FC Midtjylland nåede Nicolas Madsen at spille fire kampe, hvoraf kun den ene var som starter, men i Holland har han startet alle fem kampe siden sit skifte, og kun i én er det ikke blevet til fuld spilletid. Med sit skifte til Heerenveen har den 21-årige fynbo også indfriet en ambition, som ikke var muligt i FC Midtjylland.

– Jeg har altid haft en ambition om at skulle spille i udlandet, og der er den hollandske liga et godt skridt på vejen. Holland minder meget om Danmark, hvor mentaliteten og kulturen er meget ens, og rent fodboldmæssigt er det et godt match til min spillestil, lyder det fra Nicolas Madsen.

Heerenveen er kendt som lidt af en talentfabrik, og her er Nicolas Madsen allerede faldet godt ind i samspillet med den ligeledes unge midtbane-makker Joey Veerman. Heerenveen har dog ikke kun unge spillere på holdkortet. I januar hentede klubben 32-årige Siem de Jong tilbage til Holland, efter han havde udlevet fodbolddrømmen i både Australien og USA.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer